Human Tech Solutions for Success

Îmbrățișează transformarea digitală fără teamă, alături de un partener IT&C care pune oamenii pe primul loc.

  Studiu: Principalele provocări ale managerilor din România cu privire la transformarea digitală a afacerilor lor

  Descarcă studiul

  La HTSS, ne dorim să înțelegem în profunzime nevoile de business ale partenerilor noștri și să venim cu soluții și strategii care răspund atât provocărilor tehnice cât și provocărilor umane și de business cu care aceștia se confruntă în procesul digitalizării.

  La începutul anului 2024, am dezvoltat atât o cercetare calitativă cât și un studiu național la care au răspuns peste 600 de manageri de afaceri mari și mijlocii din domenii diverse: sănătate și farmaceutice, comerț și retail, energie și utilități, producție și industrie, transport și logistică. Aceștia ne-au împărtășit care sunt temerile lor legate de digitalizarea afacerii, cu focus pe tehnologiile emergente AI și Cloud și pe sistemele de securitate informatică.

  Top temeri ale managerilor din România în ce privește digitalizarea

  Controlul și securitatea datelor

  Atât în contextul AI, cât și al Cloud-ului, exista îngrijorări majore privind protejarea datelor împotrivă breșelor de securitate și asigurarea conformității cu reglementările de protecție a datelor, cum ar fi GDPR.

  Costuri

  Managerii sunt preocupați de cheltuielile adiționale și potențial neașteptate asociate cu implementarea AI și migrarea în Cloud, precum și de costurile de mentenanță și actualizare a sistemelor digitale.

  Fiabilitate și disponibilitate

  Managerii se tem de dependența de sisteme digitale, cum ar fi AI și Cloud, și de riscul de întreruperi ale serviciului care ar putea afecta operațiunile zilnice.

  Efectele asupra angajaților

  Managerii sunt conștienți de reticența angajaților de a adopta noi tehnologii, temându-se de înlocuirea muncii umane cu AI și de necesitatea recalificării.
  Programează un demo

  Human Tech Solutions for Success

  De peste 15 ani, HTSS construiește ecosisteme integrate de soluții software pentru companiile din România, cu o înțelegere profundă a afacerilor și nevoilor partenerilor noștri. Cu o experiență aprofundată în domeniul sănătății, ceea ce ne definește este angajamentul nostru față de oameni.

  Suntem o echipă tânără și bine pregătită, formată din profesioniști care gândesc out of the box și care colaborează umăr la umăr cu managerii și angajații companiilor pentru a face tehnologia să lucreze cât mai bine pentru oameni.

  Cum te ajută HTSS să răspunzi provocărilor transformării digitale

  Totul începe de la afacerea ta

  Te ajutăm să creezi o strategie de transformare digitală în acord cu obiectivele și nevoile afacerii tale.

  Planificăm și minimizăm costurile

  Te ajutăm să ai o viziune clară asupra cheltuielilor, investițiilor și rentabilității întregului proces și oferim soluții de optimizare a costurilor.

  Securitatea este pe primul loc

  Implementăm măsuri de securitate robuste și chei de acces adaptate la nevoile tale de confidențialitate, atât pentru datele sensibile ale clienților, cât și pentru baza de date internă.

  Digitalizare țintită și scalabilă

  Identificăm împreună sistemele și departamentele care au nevoie de eficientizare și facem schimbări pas cu pas pentru ca tu să fii în controlul proceselor în fiecare moment.

  Implicăm toți oamenii companiei

  Te ajutăm să creezi și să implementezi o strategie de management al schimbării pentru ca toți angajații tăi să fie pregătiți și motivați pentru a îmbrățișa noile tehnologii.

  Parteneri de încredere pe termen lung

  Ești în permanență în contact cu o echipă de profesioniști gata să te ghideze spre cele mai noi și eficiente soluții software, dar și să intervină prompt atunci când apar dificultăți.

  Pornește în călătoria digitalizării cu un demo HTSS

  Află cum HTSS te poate ajuta să îți inovezi business-ul, determinând creșterea veniturilor și reducând în același timp costurile și riscurile.

   Sunt de acord cu Termenii și condițiile

   Sunt de acord cu Politica GDPR

   Trusted partners of: